Thursday, September 8, 2016

JOM JADI AHLI FLP| KENAPA PERLU PILIH FOREVER LIVING PRODUK


FOREVER LIVING PRODUCTS | 7 SEBAB KENAPA ANDA MESTI MENJANA PENDAPATAN DENGAN FOREVER
Saya bersyukur sangat berjumpa dengan Forever Living Products. Nak buat bisnes online dari rumah mesti ada platform yang betul. Forever Living Products ini adalah yang paling terbaik sekali pernah saya jumpa!


Hanya Forever Living Products satu-satunya syarikat yang bayar BONUS ATAS HARGA RUNCIT. Anda boleh buat side income lebih banyak dengan mudah bersama Forever Living Products.

Bagaimana Untuk Berbisnes dan Menjana Pendapatan di FOREVER?
New Distributor atau Pengedar Baru


Hanya bayar sebanyak RM105 -sekarang  SEKALI SEUMUR HIDUP, anda layak untuk mendapatkan diskaun sebanyak 15% ke atas semua produk FOREVER LIVING.

Setelah mendaftar dan membuat bayaran keahlian, anda adalah sebagai New Distributor atau Pengedar Baru.

Anda akan dapat katalog dan beg tote ekslusif Forever dan PERCUMA 5x free gifts iaitu Aloe Vera Lipstick, Min Kaffe , Sabun Hijau Marine Essence dari saya sendiri.


Pengedar VIP atau Assistant Supervisor


Hanya BERMODALKAN RM1,500. Anda boleh pilih salah satu pakej VIP iaitu:
VIP Touch – combo pack 21x unit produk kesihatan & penjagaan diri
VIP Aloe – 6x Aloe Vera Gel 5x Aloe Berry Nectar 5x Aloe Bits n Peaches
VIP Arctic – 10x Aloe Vera Gel 5x Arctic Sea

Anda akan dapat katalog dan beg tote ekslusif Forever dan PERCUMA 5x free gifts iaitu Aloe Vera Lipstick, Min Kaffe , Sabun Hijau Marine Essence dari saya sendiri.


"Sebagai Pengedar VIP atau Assistant Supervisor, anda layak mendapatkan diskaun sebanyak 35% ke atas semua produk FOREVER LIVING untuk pembelian seterusnya. Anda juga telahlayak untuk menaja ahli di bawah anda. Sekiranya anda berjaya menaja ahli VIP, anda akan menerima bonus RM288 terus ke akaun anda!
Mahal Sangat Nilai RM1,500? Tiada Modal Sekaligus?"..
Jangan risau! Ada alternatif lain. Anda mendaftar sebagai ahli biasa bermodalkan RM105 dan cuba untuk jualkan produk Forever Living sebanyak nilai RM1,500 dalam masa 2 bulan.

Secara automatik anda akan ke pangkat Assistant Supervisor dan memperolehi diskaun sebanyak 35% dari harga runcit produk. Wow! Sangat mudah dan inilah bisnes tanpa modal besar yang anda mesti boleh jana pendapatan!


Kenapa Anda Perlu Menyertai Forever Living?


Forever Living adalah bisnes dengan modal rendah yang paling mudah, adil dan menguntungkan yang pernah saya jumpa. Bandingkan sendiri pelan pemasaran Forever Living dengan bisnes MLM anda sekarang. Pasti anda akan teruja dengan keistimewaan Forever Living!

Ciri Istimewa Pelan Pemasaran FOREVER


1: Pengumpulan 2 Bulan (2 Month Accumulation)


Anda boleh mengumpul jumlah jualan anda selama 2 bulan untuk proses kenaikan pangkat.
2: Tidak Berbalik (No. Reversion)
Jika anda adalah seorang Manager dan mempunyai downline A, B dan C di dalam line yang sama. A adalah downline pertama manakala C adalah downline ke-3.  Jika C telah berjaya naik ke pangkat Manager, secara automatik, A dan B juga berpangkat Manager dan semuanya layak untuk mendapatkan bonus sebanyak 18% iaitu 48% (30% 18%) untuk semua produk FOREVER. 

Menarik bukan?


3: Tiada Pintasan (No. Pass Up)


Seperti No. 2. Anda berada di kedudukan yang sama tetapi bertaraf Manager.


4: BONUS DIBAYAR ATAS HARGA RUNCIT!!
Kebanyakan syarikat MLM membayar bonus berdasarkan NILAI MATA, PV/BV dan macam-macam jenis point. PV selalunya separuh daripada harga runcit..laa rugi tu


TETAPI di FOREVER kami dibayar mengikut harga jualan @ HARGA RUNCIT. Contoh: Anda membuat jualan sebanyak RM5,000. Bonus yang akan anda dapat adalah 5% (VIP) x 5000 = RM 250 (cash!! bukan voucher produk)
5: Tiada Sistem Pairing


Forever juga TIDAK menggunakan SISTEM PAIRING untuk dapat BONUS ROYALTI. Forever tak perlu PAIRING.. 3 Legs…6 Legs..Forever 1 LINE BAYAR TERUS BONUS ROYALTI..! Bermaksud anda tak perlu jadi orang yang terlalu hebat di Forever kerana SISTEM di forever yang sudah diguna pakai sejak 1978 ( 38 tahun ) hingga hari ini.. terus melahirkan Jutawan2 dari seluruh DUNIA TANPA PENGALAMAN berniaga.


6: Modal Yang Rendah

Ada syarikat MLM yang memerlukan sekitar 6K sehingga 20K untuk memulakan bisnes.

FOREVER lebih mementingkan penjualan produk kerana produknya TERBUKTI berkesan. Harga untuk setiap produk kebanyakannya kurang daripada RM100 iaitu harga MAMPU di kalangan masyarakat Malaysia.

7: Latihan Percuma


Latihan akan diberikan dari masa ke semasa. 80% adalah percuma. Peluang sudah ada. Jangan bertangguh untuk grab!TUNGGU APA LAGI???
FOREVER LIVING PRODUCTS ADALAH PELUANG TERBAIK TAMBAH INCOME ANDA!!

KLIK DI SINI SEKARANG >>>


No comments:

Post a Comment